joi, 8 octombrie 2009

In ce lume traim,oameni buni?????

E BINE DE STIUT SI SA FIM ATENTI ! Oricat de ocupati ati fi CITITI aceste randuri si dati mai departe tuturor cunoscutilor si colegilor!
S-a intamplat la Paris de curand, dar se poate intampla oriunde s oricand.Cu cateva saptamani in urma, intr-o sala de cinema, o persoana a simtit ca o inteapa ceva in momentul cand s-a asezat pe scaun. Cand s-a ridicat sa vada ce este , a vazut un ac infipt in scaun cu un bilet alaturat pe care scria:"Tocmai te-ai infectat cu HIV".Centrul pentru Controlul Bolilor (din Paris )raporteaza multe intamplari similare petrecute recent si in alte orase. Toate acele testate erau HIV Pozitiv.. Centrul raporteaza, de asemenea, ca s-au gasit ace la bancomatele publice in locul pe unde ies bancnotele.Noi rugam pe toata lumea sa fie extrem de precauta in astfel de situatii. Toate scaunele/locurile publice trebuie sa fie bine cercetate, cu vigilenta si precautie, inainte de a fi folosite. O inspectie vizuala atenta va fi de ajuns. In plus, va rugam sa trimiteti mai departe acest mesaj familiei si tuturor prietenilor pentru a-i avertiza despre acest potential pericol. Cu putin timp in urma, un medic a povestit o intamplare asemanatoare suferita de unul dintre pacientii sai, la Priya Cinema din Delhi .
O tanara, logodita si urmand sa se casatoreasa peste cateva luni, a suferit acelasi accident la film. Biletelul atasat acului avea mesajul: "Bine ai venit in familia HIV".Desi medicul a explicat familie fetei ca va dura 6 luni pana cand virusul va deveni destul de puternic pentru a-i afecta sistemul si ca o victima poate supravietui 5-6 ani, fata a murit in 4 luni, probabil mai mult din cauza socului. Cu totii trebuie sa fim foarte precauti in locurile publice, Doamne ajuta!Gandeste-te ca poti salva o viata daca trimiti mai departe acest mesaj. Decat sa trimiti mai departe mailuri irelevante,te rog sa trimiti acest mesaj tuturor celor pe care ii cunosti.. Poate ca mail-ul tau poate salva viata cuiva.
Al Dumneavoastra, Profesor Marian Vladimir Constantinescu, D.D.S. Ph.D. " Carol Davila " University Bucharest.

Un comentariu:

  1. Salut noua aparitie pe blogspot.com, sperand sa ai postari cat mai multe si, bineinteles, interesante.

    RăspundețiȘtergere